avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... ACCIDENT RUTIER/HOTARARE JUDECATOREASCA ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

ACCIDENT RUTIER/HOTARARE JUDECATOREASCA DEFINITIVA/INSOLVENTA

AM HOTARARE JUDECATOREASCA DEFINITIVA/DEBITORUL NU ESTE SOLVABIL FINANCIAR CA PERSOANA FIZICA
CASA ESTE IPOTECATA IN FAVOAREA BANCII,ESTE SI IN DIVORT CU SOTIA,NU MAI ARE NIMIC IN CE SA FIE EXECUTAT
EXECUTORUL NU ARE IN CE SA-L EXECUTE
MAI MULT,SI-A MUTAT DOMICILIUL FLOTANT IN ALT ORAS
CA PERSOANA JURIDICA,CRED CA ARE BUNURI,DAR EXECUTORII,NU AU(SPUN EI)BAZA LEGALA DE EXECUTIE
CE SA FAC?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:00, 3 Aprilie 2011
Are serviciu si venituri realizate prin drepturi salariale sau alte venituri declarate la Sectia Financiara actuala sau de la fostul domiciliu ?
In caz afirmativ se poate pune poprire pe salaraiu pana la plata debitului.
Ultima modificare: Duminică, 3 Aprilie 2011
Radu Gabrian, Mediator
excutorii au dreptate in ce v-au spus.dvs aveti o sentinta definitiva si irevocabila impotriva lui ca persoana fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare Popescu V. Alexandru Popescu V. Alexandru In baza unei sentinte definitive si irevocabile,am apelat la un executor pt. recuperarea unei creante. Dupa incuviintarea executarii, executorul a cerut ... (vezi toată discuția)
Taxa catre executor judecatoresc rebecavalentina rebecavalentina Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am castigat o casa prin hotarare definitive si irevocabila. Vreau sa execut persoana care se afla in acea casa de la 1 martie ... (vezi toată discuția)
Contestatia la executare prin poprire bengo bengo Prin sentinta civila definitiva si irevocabila Orasul, alaturi de Unitatea sanitara, a fost obligat sa achite niste drepturi salariale reclamantilor - personal ... (vezi toată discuția)