avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde se amplaseaza o hazna (fosa septica) in curte?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde se amplaseaza o hazna (fosa septica) in curte?

Nu stiu daca s-a discutat despre asa ceva, dar am cautat pe net si nu am gasit multe detalii, deci ajutati-ma va rog:
- am un mic teren la tara; vecinul meu din gard si-a construit o casa si pentru ca iarna eu nu stau acolo am avut surpriza sa gasesc haznaua la o distanta de 30 cm de gardul meu . Problema nu ar fi atat de mare, dar eu vara stau acolo si terasa pe care eu stau si ma relaxez sau mananc sau imi primesc prietenii la masa este la 1.50 m de haznaua vecinului.
Pe mine nu m-a intrebat nimeni daca sunt de acord ca chestia respectiva sa fie pusa sub nasul meu sau mai exact sub geamul meu (ca am o camaruta acolo).
Deocamdata e frig dar la vara daca se "impute" treaba , exista ceva masuri care as putea sa le iau? Pe cine ar trebui sa contactez?
Daca ma duc sa ii spun ceva vecinului vreau sa stiu daca am pe ce sa ma bazez, mai ales ca el e un tipicar si sunt convinsa ca are totul in regula - ma refer la autorizatii - dar chiar sa-mi bage chestia sub nas nu mi se pare corect. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: nicoleta74 , utilizator 20:31, 3 Aprilie 2011
Luati legatura cu serviciul urbanism din cadrul primariei
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Parerea mea este ca ar trebui intrebat la directia de sanatate publica judeteana. Este un Ordin al ministrului sanatatii nr.536/1997-norme de igiena si recomandari privind mediul de viata al populatiei si acolo sigur ar trebui sa se regaseasca si raspunsul la intrebarea ta.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studiu de insorire ContSters78880 ContSters78880 Buna ziua, Am si eu o problema legata de un gard intre proprietati: acum este un gard de sirma de aprox 1.70 m inaltime. Vecina mea vrea sa-si construiasca ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de mizeria vecinului? Balja Balja Bună ziua! Între casa mea și casa vecinului sunt aproximativ 6 m, cu un gard despărțitor la mijloc. În această zona destinată parcării mașinii, pe ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul andreibonis andreibonis Buna seara Am o problema cu un vecin care este si persoana juridica, adica are un atelier service si un parc auto compus din mai multe cap-tractor cu ... (vezi toată discuția)