poate soc.de asigurari sa al oblige pe cel vinovat de producerea accidentukui sa vina sa semneze actele care sunt necesare pentru finalizarea dosarului de dauna la vatamare corporala.cel de dauna totala a lmasini sa finalizat de mult.Sau are obligatia sa al cheme? Cat trebuie saastept .AM depus dosarulacum doua luni si mi sa zis ca al asteapta pe cel vinovat sa semneze niste acte Au vreun termen limita pentru asa ceva?
Depuneti o cerere la instanța ( judecătoria) din rază teritorială a locului accidentului prin care chemați în judecată societatea de asigurari care a asigurat de răspundere civilă pe proprietarul autovehiculului vinovat de producerea accidentului. Dacă dosarul penal nu este finalizat cererea o depuneți la instanța de judecată care judecă dosarul penal pentru constituire de parte civilă în dosar cu suma de .....cât apreciați dvs , daune materiale + daune morale ( trebuiesc dovedite cu acte...etc)Sunt multe alte aspecte de discutat.
eu nu vorbesc de instanta eu vreau sa stiu daca e posibil ce am antrebat an legatura cu dosarul de dauna deschis nu ce sa fac la instanta amdosarul pe rol saanceput urmarirea penala .eu vreau sa stiu de dosarul de dauna pentru vatamare
De ce ?
gilcrist1977
am vorbit azi cu inspectorul de daune si mia zis ca acum trebuiesa astept sase prezinte la asigurari persoana care a produs accidentul .Amfost antrebat daca ... (vezi toată discuția)