avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PRETENTII
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PRETENTII

Buna seara! am fost garant la un imprumut angajat de un s.r.l. Aceasta firma nu si-a achitat debitul, banca a cesionat cfreanta la AVAS, mi s-a pus sechestru pe casa, iar ca sa nu imi pierd casa, am fost nevoit sa achit eu acel debit in valoare de 30.000 lei. Acum doresc sa imi recuperez acesti bani. Cum procedez?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:55, 3 Aprilie 2011
actiune in instanta
actiune in instanta pe principiul imbogătirii fără justă cauză
m-am interesat si acea firma este radiata de la registrul comertului#-o. Sa caut cine a fost reprezentantul firmei? Ma indrept impotriva lui?
Impotriva lichidatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu comercial dupa somatia de plata Username Username SUPUN ATENTIEI DVS. URMATOAREA SITUATIE. DUPA SOLUTIONAREA IREVOCABILA A SOMATIEI DE PLATA IN MATERIE COMERCIALA (OG.5/2001), PRIN ADMITEREA CERERII INITIALE ... (vezi toată discuția)
Credit- fidejusor ContSters22096 ContSters22096 sotii a si b au contractat un credit de la o banca. pentru incheierea contractului a fost necesara si aducerea unui fidejusor (c). in acelasi timp, ... (vezi toată discuția)
Executare silita firma in insolventa covaci112233 covaci112233 se poate ca judecatorul sa incuvinteze executarea silita pentru o firma radiata de la registrul comertului,pri insolventa cu lichidator desemnat (vezi toată discuția)