avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare fff dubioasa
Discuție deschisă în Executare silită

executare fff dubioasa

as vrea un ajutor , am avut un apartament pt care am fost executata intr-un mod ciudat. in prima faza am primit o informare de licitatie de vanzare care era data cu stampila postei pe data de 29.03.2010 iar data licitatie era 06.03.2010, a poi nu am m-ai primit nimic. in data de 23.01.2011 am primit un pv de licitatie in care apartamentul a fost vandut dar fara a se comunica daca cel care castigase licitatia a platit sau nu suma de cumparare. de atunci nu am m-ai primit nimic. in data de 29.03.2011 am fost la apartametul meu proprietate personala si am constatat ca yala de usa era schimbata si persoane starine erau mutate deja in casa. mentionez ca in data de 29.03.2011 a fost depusa la judecatorie o cerere de executare silitata pe numele meu de catre persoana care castigase licitatia cu termen de solutionare pe 01.04.2011 . mentionez ca nu am primit nici o hartie de evacuare nici o hoatarare de executare. este corect? ce pot sa fac? mi se pare abuziv. persoanele aflate acum in locuinta au refuzate sa ne arate acte ceva care sa ateste ca ei sunt noi proprietari. eu cred ca executorul a abuzat. ce ma sfatuiti ?

Cel mai recent răspuns: edusa , utilizator 16:08, 4 Aprilie 2011
pai de ce nu ati facut nimic in martie 2010.
De ce ati stat in pasivitate?
DIN LIPSA BANILOR
E speta complexa si nu am toate detaliile.
Ce act a fost primul. Ce scrie pe el.
Cine a cerut executarea.
Cand s-a adjudecat.
La ce pret.
La ce termen de licitatie ( 2,3,4,5).
De ce a durat asa mult cu actele.
S-a perimat, nu s-a perimat... Sunt multe necunoscute si fara ele nu veti putea primi un raspuns la obiect.
CA SI ACTE AM PRIMIT DOAR CE SCRIE EXACT IN PRIMUL MESAJ CU DATELE RESPECTIVE , DAR TOTUSI EXECUTAREA NU A FOST CERERUTA DE BANCA CARE AVEA IPOTECA DE RANG I, DE ACEEA NU STIU DACA E CORECT.
@edusa

Va rog frumos sa incercati sa scrieti mesajele dvs. folosind litere mici si nu litere mari, de tipar, in exces deoarece echivaleaza cu a "tipa/urla" si nu cred ca este cazul.Nu mai amintesc faptul ca ati incalcat si Regulamentul de postare in forum.

Multumesc frumos pentru intelegere.

Alte discuții în legătură

Executare silita macrita macrita Buna ziua , In anul 2009 am luat un credit de consum de la ING ,pe care l-am platit partial pana in anul 2012, cand creditul a fost cesionat de banca catre ... (vezi toată discuția)
Cumparare de apartament fifi58 fifi58 Vreau sa cumpar un apartament si am doua oferte 1. un apartament intr-un bloc noua unde proprietarul are ( asa spune ) CF- dar am primit informatia ca ... (vezi toată discuția)
Executare pe imobil Gabi1215 Gabi1215 Bună ziua! Am o problemă, în urmă cu ceva timp am luat două credite, unde am rămas restant și nu am avut posibilitatea de a plătii și am primit o ... (vezi toată discuția)