avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA

Buna ziua ,
In anul 2009 am luat un credit de consum de la ING ,pe care l-am platit partial pana in anul 2012, cand creditul a fost cesionat de banca catre EOS KSI SRL. In anul 2014 , cei de la EOS au castigat in instanta si acum am apartamentul scos la licitatie. Vreau sa stiu daca , conform sentintei date de Judecatoria Cluj Napoca , Firmele SRL , au dreptul sa execute .Eu mai pot face ceva acum ?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 14:38, 31 Martie 2016
Intervine perimarea daca nu s-au intocmit acte de executare pe o perioada de 6 luni.Cand ati primit actele anterioare de executare?Aveti termen 15 zile de la primirea ultimului act sa-l contestati si va invocati perimarea .
Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2016
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare si;ita macrita macrita In anul Aprilie 2014 am avut proces eos ksi pentru un credit luat de la ING. Sentinta s-a pronuntat in 2 saptamani de la deschiderea procesului. Undeva prin ... (vezi toată discuția)
Poprire cont eos ksi oanaelena08 oanaelena08 La inceputul anului acesta, 2017, m-am trezit ca primesc sms de la banca unde am avut cont de salariu deschis, cum ca mi s-a pus poprire de catre un birou de ... (vezi toată discuția)
Cesiune contract credit bancar allyna9876 allyna9876 Buna ziua, Un contract de credit bancar care a fost cesionat catre SC EOS KSI ROMANIA SRL în calitate de mandatar al EOS FINANCE GMBH, poate fi executat ... (vezi toată discuția)