avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare si;ita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare si;ita

In anul Aprilie 2014 am avut proces eos ksi pentru un credit luat de la ING. Sentinta s-a pronuntat in 2 saptamani de la deschiderea procesului. Undeva prin oct .-nov. 2014 am primit sentinta , prin care eram oblogata la plata sumei de 30.000. ron. Creditul a fost facut la ING , eu neavand nici un contract cu eos ksi. Pana in oct.2016 nu am primit nimic de la executorul judecatoresc. Acum s-a pus poprire pe chirie .
Vreau sa stiu daca am vreo cale de atac ? Pot de EOS in judecata , sau pot depune contestatie la executare , ca fiind perimata .


Multumesc,
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 15:03, 19 Octombrie 2016
Nu se perimă executarea dacă creditorul nu are o culpă în întârzierea executării. Ar trebui ca să fi existat un act pe care creditorul ar fi trebuit să îl facă și nu l-a făcut, greu de dovedit așa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita macrita macrita Buna ziua , In anul 2009 am luat un credit de consum de la ING ,pe care l-am platit partial pana in anul 2012, cand creditul a fost cesionat de banca catre ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire asupra veniturilor desi plata creditului restant se face regulat adriana_max adriana_max Va rog dati un sfat daca se mai poate face contestatie la executare silita prin poprire asupra veniturilor sau altceva. Iata cazul : este vorba despre un ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu ContSters425629 ContSters425629 Din luna august 2014 mi-a fost pusa in executare 1/3 poprire pe salariu la firma angajatoare , care pana in decembrie 2016 au fost retinute sumele poprite. La ... (vezi toată discuția)