avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Interese: copilul meu recunoscut de altcineva. Cum ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Interese: copilul meu recunoscut de altcineva. Cum rezolv problema?

asi avea si eu o nelamurire si chiar asi dori sa ma invete cineva cum sa procedez am stat cu o fata timp de un an si jumatate si am plecat amundoi instrainatate , la care ia a ramas gravida , cu mine intre timp eu plecasem in tara sa rezolv niste probleme in tara la care ia era in lun 2 , intre timp ia sa bagat pe un mosi spaniol de vro 65 de ani cu bani
la care eu nu stiam nimic , eu discutam cu ea la telefon doar
la care sa aud ca anascut si a trecut copilu pe numele lui si sta la el presupunind mosu ca ar fi copilu lui , ce asi putea eu sa fac sa lamuresc treburile ,finca ea a interesato mai mult bani lui si nu de mine sau de copilu meu
la care nu este pe numele meu
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 13:56, 4 Aprilie 2011
Daca stiati ca prietena este insarcinata cu dvs. dar nu v-a mai interesat sa va intoarceti sa o ajutati acolo unde ati plecat impreuna, unde este interesul dvs. pentru copil? Cum credeati ca se va descurca o persoana ramasa singura in strainatate si insarcinata?
Pentru ea si copil a procedat bine gasind o persoana care sa o ajute. Dvs. ati abandonat-o acolo atatea luni si acum aveti pretentii?? Va aratati "interesul" abia acum? De ce nu ati fost langa ea cand se apropia data nasterii? Doar era copilul dvs.
Si ce lucruri mai vreti acum sa lamuriti? Sa recunoasteti copilul? Sa-i platiti pensie de intretinere? Poate ar fi mai bine sa lasati lucrurile asa cum le-ati lasat atatea luni si nu v-a interesat. Un telefon nu rezolva probleme financiare.
In primul rand, copilului i se va aplica legea statului al carui cetatean este si cu care are cele mai multe relatii, respectiv tara in care s-a nascut. Daca legile acelei tari prevad o rezolvare favorbaila pentru dv. in aceasta speta, trebuie sa consultati un avocat din acea tara.
In Romania, in situatia data, dv. nu aveti ce face.
In speta, trebuie sa primeze interesul copilului si cred ca acestuia ii este mult mai bine intr-o familie, in care si sotul mamei ii este tata. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil minor, incredintare tatalui Ovidiu calin Ovidiu calin Buna seara tuturor ! In randurile ce urmeaza o sa va scriu defapt pe scurt povestea mea de viata si asi dori daca se poate cineva care stie si este in ... (vezi toată discuția)
Abandon familie ionucroman ionucroman sotia a plecat an italia an aprilie 2008 sa antors dupa un an a luat copilul de acasa a plecat la maicasa zicandumi ca ia divorteaza.Copilul iera an grupa ... (vezi toată discuția)
A plecat si m-a lasat singur cu un copil radusorinbogdan radusorinbogdan a plecat si ma lasat singur cu un copil de 2ani si 8 luni.ea mai are o fata de 8 anisori dint-o relatie anterioara.i-am crescuto de la 4 anisori in timpul asta ... (vezi toată discuția)