avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... a plecat si m-a lasat singur cu un copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

a plecat si m-a lasat singur cu un copil

a plecat si ma lasat singur cu un copil de 2ani si 8 luni.ea mai are o fata de 8 anisori dint-o relatie anterioara.i-am crescuto de la 4 anisori in timpul asta a cautato tatal copilului dar a refuzat sa o dea sa o vada.ma amenintat ca ma da in judecata si mio ia.va rog din suflet spunetimi ce am de facut ca nu stiu mie frica sa nu pierd fata,nu are un domiciliu stabil si este din vaslui sta cu chirie prin bucuresti pe ici pe colo.ce sa fac va rog din suflet va rog va rog va rog si va multumesc.#-o
Nu ati aratat daca relatia Dv. cu cea care a plecat este o relatie de "concubinaj", sau casatoriti.:-/
Instanta va fi aceea care va constata la cine interesele copilului sunt rezolvate.
Privind fetita de 8 ani este mai complicat,,daca tatal ei o vrea nu aveti ce face si dovedeste ca mama fetitei nu ii poate asigura conditiile de prevazute de lege. Instanta la cererea tatalui ii va o incredinta. Este complicat pentru Dv.:((
a fost o relatie de concubinaj .
promovati dvs. urgent actiune de stabilrea domiciliului minorei la dvs. si exercitatrea autoritatii parintesti exclusiv de dvs. Faceti-va probe pentru proces.
adica:
Plangere la Protectia copilului de unde domiciliati de abandon de familie( copil)
Plangere penala la Politie/parchet tot pentru abandon
Martori care sa testeze ca aplecat si va ingrijiti singur de copil

consultati un avocat
VA multumesc din suflet pentru sprijinu acordat
Ar fi recomandabil sa deschideti primul procesul si sa dovediti tot ce sustineti.
Fara avocat este posibil sa nu obtineti stabilirea domiciliului minorului la dvs.
Instantele sunt foarte refractare...

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor ancabacau ancabacau buna,am si eu o problema grava ,sper sa ma ajute cineva,,am o fetita de 11 ani care sta la o matusa dea fostului concubin ,locuieste la ea de 5 ani ,ia/am ... (vezi toată discuția)
Soția însărcinată a plecat la maică-sa de două luni. are dreptul să-i interzică tatălui să-și vadă copilul? cristi pepene cristi pepene buna seara . sunt cununat cu o fata de 5 luni si a plecat de acasa acum 2 luni la maicasa fara cearta fara nimic si a spus ca se va intoarce dar nu sa mai ... (vezi toată discuția)
Copil costel111111 costel111111 buna seara ,acum o zi persoana cu care am un copil(nu suntem casatoriti)a decis sa pleci cu copilu fara acordul meu (eu eram la servici)am ancercat toate ... (vezi toată discuția)