avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... a plecat si m-a lasat singur cu un copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

a plecat si m-a lasat singur cu un copil

a plecat si ma lasat singur cu un copil de 2ani si 8 luni.ea mai are o fata de 8 anisori dint-o relatie anterioara.i-am crescuto de la 4 anisori in timpul asta a cautato tatal copilului dar a refuzat sa o dea sa o vada.ma amenintat ca ma da in judecata si mio ia.va rog din suflet spunetimi ce am de facut ca nu stiu mie frica sa nu pierd fata,nu are un domiciliu stabil si este din vaslui sta cu chirie prin bucuresti pe ici pe colo.ce sa fac va rog din suflet va rog va rog va rog si va multumesc.#-o
am martori ca in 4 ani de zile cat a durat relatia nu am atinso cu un deget,nu am venit niciodata beat akasa,ca toti bani care i-am castigat la serviciu i-am adus acasa
:((.are vro relevanta? va rog din inima sant disperat nu stiu unde sa ma duc nu stiu ce sa fac nu vreau sa-mi pierd copilu.:((:((

In privinta copilului ei mai mare, am martori ca a cautato si a ascuns copilu de tatal ei

Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
toate sunt probe....

consultati un avocat
Are relevanta dar depinde si ea cu ce martori vine...
Acesta poate fi un aspect care sa intoarca rezultatul procesului.

Copilul este foarte mic si acest lucru este in dezavantajul dvs.
Sfatul meu este sa nu deschideti procesul fara avocat.
Trebuie foarte bine gandit totul dinainte si sunt multe alte aspecte care nu pot rezulta decat din discutia directa purtata cu avocatul dvs.
Ultima modificare: Duminică, 19 Februarie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Se poate cere o ordonanta de urgenta? Pana la proces?
Se poate dar nu stiu cat va ajuta in concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor ancabacau ancabacau buna,am si eu o problema grava ,sper sa ma ajute cineva,,am o fetita de 11 ani care sta la o matusa dea fostului concubin ,locuieste la ea de 5 ani ,ia/am ... (vezi toată discuția)
Soția însărcinată a plecat la maică-sa de două luni. are dreptul să-i interzică tatălui să-și vadă copilul? cristi pepene cristi pepene buna seara . sunt cununat cu o fata de 5 luni si a plecat de acasa acum 2 luni la maicasa fara cearta fara nimic si a spus ca se va intoarce dar nu sa mai ... (vezi toată discuția)
Copil costel111111 costel111111 buna seara ,acum o zi persoana cu care am un copil(nu suntem casatoriti)a decis sa pleci cu copilu fara acordul meu (eu eram la servici)am ancercat toate ... (vezi toată discuția)