avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare comision gestiune cont bancar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare comision gestiune cont bancar

In fiecare luna banca percepe comisionul de gestiune cont al asociatiei noastre, asociatie nonprofit, neplatitoare de TVA...este corect sa inregistrez acest comision 627 = 5121?
de asemenea, la sf lunii exista o mica dobanda la banii din cont pe care o inregistrez astfel: 5121 = 7341

multumesc tuturor!
Cel mai recent răspuns: danabunea , utilizator 07:29, 5 Aprilie 2011
comisionul da il inregistrezi pe 627-5121, dar dobanda de la banca pe 5121-766.
Contul 7341 este dobanda din plasamentele disponibilitatilor adica daca faci un overnight
multumesc furmos, aveti dreptate...nu sunt fonduri tinute in cont ca depozit! o zi frumoasa va doresc!
la fel o zi frumoasa , cu multa placere oricand
poate ma puteti ajuta si in urmatoarea problema: am achizitionat stampila asociatiei, asociatie a parintilor, fara scop patrimonial, neplatitoare de TVA...la achizitie am inregistrat 303 = 401 NIR la receptie, plata 5311 = 401, apoi dare in folosinta 603 = 303 cu bon de consum....sunt nelamurita cu inregistrarea extrabilantiera in Debit 8035....este obligatorie aceasta inregistrare? la toate obiectele de inventar se face inregistrare extrabilantier?
va multumesc mult
nu prea lucrez cu conturile extrabilantiere , de aceea nu v-am raspuns, cat despre inregistrari sunt corecte cu o singura greseala :D 401-5311.

Alte discuții în legătură

Inregistrare stampila unitatii thesimonelu thesimonelu am achizitionat stampila asociatiei, asociatie a parintilor, fara scop patrimonial, neplatitoare de TVA...la achizitie am inregistrat 303 = 401, plata 5311 = ... (vezi toată discuția)
Inregistrare extrabilantiera in cont 8035 thesimonelu thesimonelu poate ma puteti ajuta in urmatoarea problema: am achizitionat stampila asociatiei, asociatie a parintilor, fara scop patrimonial, neplatitoare de TVA...la ... (vezi toată discuția)
Decont cheltuieli thesimonelu thesimonelu revin la vechea nelamurire cu stampila asociatiei, asociatie a parintilor unei gradinite de stat, nonprofit, neplatitoare de tva...poate reusesc si termin si ... (vezi toată discuția)