avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan si accident cu victime
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan si accident cu victime

Buna ziua ,as dori si eu un sfat ...am beut vreo 6 beri in decurs de aprox.7 ore am vrut sa duc acasa niste prieteni si intr-o curba am acvaplanat si am intrat intr-un zid de casa.Eu am suferit o luxatie de sold iar un prieten(cumnat)desprindere de scalp ,are niste copci la cap.LA spital mi s-a prelevat sange doar odata eram sub efectul sedativelor caci mi-au tras soldul la loc ,iar etilotestul nu mi l-au pus.Prieteni mei nu depun plangere,IAR NICI POLITIA NU M-A CITAT momentan nimic ,au trecut 5 zile,si nu stiu cum sa procedez.pERMISUL E TOT LA MINE.oare cat am alcoolemia?ce pedeapsa sa ma astept de la ei?mor de frica!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:23, 5 Aprilie 2011
in mod normal, trebuie sa se faca dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului si pentru vatamare corporala din culpa. cei de la spital cu siguranta au prelevat sange si vor stabili alcoolemia. acest rezultat poate fi contestat si trimis spre reexaminare.
ca si final, veti primi o pedeapsa cu suspendare, daca nu sunteti in situatia recidivei.
nu am mai avut probleme pana acum cu legea,azi am aflat ca totul depinde de alcoolemie,oare cat poate sa iese la 6 beri beute in decurs de 5-6 ore?va multumesc!
Cred ca vi s-au prelevat probele , odata cu recoltarea sangelui la spital.
Urmeaza sa primiti instiintare de la politie si in functie de valoarea alcoolemiei constatate sa se stabileasca si incadrarea juridica a faptei dvs.
La aceasta cantitate este foarte posibil sa vi se intocmeasca dosar penal pentru conducerea sub influenta alcoolului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan Daniel Pasc Daniel Pasc Buna ziua. Am fost oprit de politie in 25 ianuarie 2020 si testat cu alcool testul cu rezultatul 0,41 mg/l aer expirat. Dupa recoltarea probelor de sange s-a ... (vezi toată discuția)
0.16 alcool in aer expirat si 2.0 in sange anonimus17 anonimus17 Buna, in data de 30 mai in jurul orei 21 am consumat 1 bere la o terasa cu niste prieteni, la ora 21.30 m-am urcat la volan si la cca 100m am provocat un ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni alcool la volan aandreea aandreea In urma cu o saptamana, un prieten a fost prins conducand sub influenta alcoolului. Rezultatul alcooltestului a fost de 0,68 in aer si asteapta rezultatul ... (vezi toată discuția)