avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... citatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

citatie

Am avut un proces.In sentinta civila scrie "Pronuntata in sedinta publica azi 26.02.2009"
grefier:xxxxxx
Jos in stanga scrie :Red.ib
Tehnored.B.A
Ex.4
06.03.2009

Cine trebuie sa trimita citatia si in cat timp trebuie sa se trimita citatia catre reclamant.
Mai jos scrie: comunicat partilor raclamantilor ..... si ceva indescifrabil fara nici o data.
Unde pot vedea cand s-a trimis citatia si cand trebuia.
Va multumesc
M-am uitat in dosar si am ramas surprins .
proces 26.03.2009 joi
redactat 6.03.2009
comunicat incheiere -amnara etc catre reclamant stampila orasul de unde a plecat 13.04.2009 luni
ajuns la reclamant la data de 16.04.2009 joi
recomandat nr zzzzz
comunicat incheiere -amnara etc catre parat (adica noi la avocata ) 16.04.2009
fara data postala.S-ar putea sa i se fi inmanat personal dar in cazul de fata exista o simpla semnatura fara stampila avocate s-au un act de identificare.
Am mai cautat in dosar motivatia judecatorului dar nu am gasit-o.
Nu inteleg cum la reclamant data de 13.04.2009 dta postei de unde a plecat iar la parat data de 16.04.2009.
Diferenta din data de 26.02.2009 pana la data de 16.04.2009 este enorma.Ce se intampla in cazul de fata.
Pe hotarare nu trebuie sa fie si o data ,termen????
Va multumesc inca o data si as dori cateva explicatii in legatura cu datele din proces.

Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 19:37, 4 Aprilie 2011
Pronuntarea s-a dat in sedinta din data de 26.02.2009.Motivarea sentintei se face intr-un termen rezonabil de 30 zile lucratoare.
Comunicarea s-a facut probabil la date diferite 13 sau 16.04.2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grefier citatie antoneltonica antoneltonica Am avut un proces.In sentinta civila scrie \"Pronuntata in sedinta publica azi 26.02.2009\" grefier:xxxxxx Jos in stanga scrie :Red.ib ... (vezi toată discuția)
Interogatoriu diferit pentru parat si reclamant ili47 ili47 Buna ,prietena mea este reclamanta intrun proces. Judecatorul a dispus ca reclamanta sa depuna in termen de 10 zile intrebarile catre parat, iar intrebarile ... (vezi toată discuția)
Avocat comunicare incheiere antoneltonica antoneltonica Are voie un avocat sa primesca de la Tribunal comunicare incheiere-amanare a pronuntarii civile etc. in mana din incinta tribunalului s-au prin posta? Dca o ... (vezi toată discuția)