trebuie sa apara raspunsul trimis la dosar de expert. eu lucrez de la 7 la 15 iar arhiva are program 9-14. intrebarea mea este, poate sotia mea sa consulte dosarul in locul meu? multumesc
Principial, procesul civil (intuind ca este vorba de un asemenea proces) este public si din acest punct de vedere oricine ar putea avea acces la actele dosarului.
Exista si parerea (pe care nu o impartasesc, dar o sustin majoritatea grefierelor :)) ca in cadrul actelor depuse la dosar pot fi si inscrisuri ori informatii care nu sunt de interes public si atunci numai partile (personal ori prin reprezentant) sunt in drept sa vada toate actele dosarului. Conform acestei pareri nici sotia, daca nu este parte in dosar, nu poate veddea acest dosar in locul dvs., decat cu imputernicire incheiata notarial (mandat special).
Copie dosar
cris87
buna ziua
sunt intr-un proces de stabilire paternitate ,am facut testul adn insa rezultatul v-a fi trimis prin posta direct la judecatorie,abia dupa o luna si ... (vezi toată discuția)
Expert
raul89
Buna seara. In cazul efectuarii unei expertize extrajudiciare grafoscopice, expertul are dreptul sa consulte documente existente in arhivele unor institutii ... (vezi toată discuția)