avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Art. 21 din Statutul profesiei de consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Art. 21 din Statutul profesiei de consilier juridic

Pot constitui o societate comerciala cu cod CAEN 7411 cu obiect de activitate unic - de consultanta si reprezentare juridica, in conformitate cu prevederile art.21 din statutul profesiei de consilier juridic?
Cel mai recent răspuns: MAXIMMUSS , utilizator 18:58, 18 Aprilie 2011
nu. decizia ICCJ interzice constituirea unor asemenea srl.
Vedeti pentru lamurire: [ link extern ]
Legea tace insa si Decizia ICCJ la fel in ceea ce priveste infiintarea unor II, IF sau PFA, conform OUG 44/2008. Veti avea insa opozitie ferma la ORC (consultanta juridica fiind monopolul avocatilor [in proasta lor opinie])!
sigur nu puteti constitui o asemenea societate....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei societati profesionale anonim anonim Ce parere aveti de aceasta problema?? Credeti ca ORC va admite inmatricularea pe CAEN 7411 a unei societati apartinind unui c.j ? Mentionez ca ,desi legea c.j ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma de consultanta juridica de catre consilieri juridici vasilema vasilema Va rog sa-mi raspundeti daca consilierii juridici pot infiinta firme de consultanta juridica si incheia contracte de colaborare cu primariile prin firma si sa ... (vezi toată discuția)
Se poate sau nu sa inf. soc . pe codul caen 7411? anonim anonim salut, deoarece nu stiu la ora asta ce sa cred, fiindca o parte zice da si una nu, as vrea sa stiu daca se poate. in cazul ca, da, imi puteti zice din ce ... (vezi toată discuția)