salut,
deoarece nu stiu la ora asta ce sa cred, fiindca o parte zice da si una nu, as vrea sa stiu daca se poate. in cazul ca, da, imi puteti zice din ce judeti sunteti, in cj nu se poate.
multumesc anticipat!
La data de 01.09.2004 ONRC a comunicat o adresa Oficiilor Registrul Comertului din tara prin care se precizeaza ca la primirea dosarelor cod caen 7411 sa se faca mentiune in cerere de catre referentul de la ORC cu privire la acest lucru iar autorizarea ramine la latitudinea judecatorului, conform competentelor sale. La Bucuresti se autorizeaza fara probleme. Asadar, judecatorul este cel ce decide daca autorizeaza sau nu societatea.
Cine poate sa imi trimita o incheiere de infiintare societate cu cod CAEN 7411, am nevoie pentru ORC, la noi suntem primii care am inceput demersurile si trebuie sa fac dovada ca sunt precedente. fax- 0234575415 sau 0234575413 cu mentiunea pentru biroul juridic.
Va multumesc anticipat.
un cj stagiar poate sa-si infiinteze un srl de consultanta juridica
Anonymous a scris:
>salut,
deoarece nu stiu la ora asta ce sa cred, fiindca o parte zice da si una nu, as vrea sa stiu daca se poate. in cazul ca, da, imi puteti zice din ce judeti sunteti, in cj nu se poate.
multumesc anticipat!
La noi la ms nu se prea poate pentru ca a avut loc o sedinta a judecatorilor delegati si presedintele tb. unde i-a instruit sa nu mai semneze asemenea dosare. Adevarul e ca judecatorii sunt cam reticenti, pana nu vad ca scrie negru pe alb ca e voie si nu e de ajuns in statut trebuie sa fie scris si in lege, pana atunci nu cred ca o sa se semnaze vreun dosar. Oricum bafta, daca ti-l respinge poti sa faci recurs, cine stie poate la Curte ai succes.
Salut.
Cod caen 7411
Aceasta clasa include:
- reprezentarea juridica a intereselor unei parti împotriva alteia, fie sau nu în
fata instantelor judecatoresti sau a altor ... (vezi toată discuția)