avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... pot reprezenta societati comerciale la ORC?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

pot reprezenta societati comerciale la ORC?

Ca si consilier juridic, angajat sau administrator la Societate Comerciala cu cod caen 7414,pot reprezenta clienti la Registrul Comertului in baza unui contract de prestari servicii?Va rog din experienta veniti cu raspunsuri.Multumiri!
Cel mai recent răspuns: adricris , utilizator 12:40, 20 Septembrie 2006
Poti presta doar acele activitati ce rezida din obiectul (obiectele) de activitate ale societatii tale.Vezi codul CAEN. Daca aveai 7411 sigur puteai.
Multumesc pentru raspuns la intrebarea de drept,asa ma gandeam si eu si te asigur ca cunosc continutul clasei caen 7414 "Activitati de consultanta pentru afaceri si management".
La intrebarea "de facto" as dori un raspuns :sunt printre dv. cj la firme avand caen 7414 care au reprezentat clienti la ORC?
:( inainte sa se permita infiintarea sc pe 7411 am lucrat 2ani pe 7414.Nu mi-au acceptat (cel putin la Brasov) reprezentare pe baza ctr. de prestari servicii, chiar daca am introdus in el si prevederile unei procuri notariale referitoare la opozabilitatea semnaturii fata de terti. Pe atunci se auzea ca ORC Bucuresti ar accepta, dar nu m-am mai interesat. Nici acum colegii care lucreaza pe 7414 nu au alta solutie decat procura autentica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un consilier juridic poate desfasura si alte activitati remunerate? magyari magyari Buna ziua... Problema este una comuna, dupa parerea mea. Momentan lucrez ca si consilier juridic, cu un program de lucru foarte convenabil. Din pacate precum ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei societati profesionale anonim anonim Ce parere aveti de aceasta problema?? Credeti ca ORC va admite inmatricularea pe CAEN 7411 a unei societati apartinind unui c.j ? Mentionez ca ,desi legea c.j ... (vezi toată discuția)
Infiintare de societati de catre consilierii juridici pt o societate care are prevazut in actul constitutiv codul caen 7414 poate efectua diferite acte de infiintare de societati comerciale, intrucat pt caen 7411 ... (vezi toată discuția)