avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... se poate sau nu sa inf. soc . pe codul CAEN 7411?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

se poate sau nu sa inf. soc . pe codul CAEN 7411?

salut,
deoarece nu stiu la ora asta ce sa cred, fiindca o parte zice da si una nu, as vrea sa stiu daca se poate. in cazul ca, da, imi puteti zice din ce judeti sunteti, in cj nu se poate.
multumesc anticipat!
La Curtea de Apel Craiova s-a admis un recurs in ceea ce priveste o societate pe 7411. In ziarul local editie speciala, pe data de 10.02 a aparut un articol pe aceasta tema, destul de bine documentat mai ales ca semnatarul lui este consilier juridic si asteapa din ianuarie ca judecatorul delegat sa se hotarasca daca admite sau nu infiintarea soc. Pentru cei interesati adresa articolului este [ link extern ]
in primul rand va salut
ei bine se poate stimati consiliri juridici sa infiintati societati pe CAEN 7411 CINE ESTE INTERESAT SI VREA O COLABORARE CU O ASTFEL DE SOCIETATE MA POATE CONTACTA PE ADRESA DE E MAIL lazarjr@yahoo.com sau la tel 0740/975765
ORC Constanta nici macar nu primeste cererea de infiintare a unei astfel de societati.
Magari.Sunt obligati sa o primeasca ,iar mai apoi daca o resping,este cu totul altceva ,pentru ca exista cale de atac.In Timisoara se autorizeaza fara probleme.Probabil pentru ca nu avem un Hasotti !!!
CJ Cristi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei societati profesionale anonim anonim Ce parere aveti de aceasta problema?? Credeti ca ORC va admite inmatricularea pe CAEN 7411 a unei societati apartinind unui c.j ? Mentionez ca ,desi legea c.j ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7411 Aceasta clasa include: - reprezentarea juridica a intereselor unei parti împotriva alteia, fie sau nu în fata instantelor judecatoresti sau a altor ... (vezi toată discuția)
Pot reprezenta societati comerciale la orc? Dimancea Dimancea Ca si consilier juridic, angajat sau administrator la Societate Comerciala cu cod caen 7414,pot reprezenta clienti la Registrul Comertului in baza unui ... (vezi toată discuția)