avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Discutii juridice
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Discutii juridice

va multumesc pt. raspuns.eu am dat polita RCA pagubitului am semnat o declaratie amiabila cu cel pe care l-am avariat si singura mea nelamurire era daca este vreo problema faptul ca nu am ITP.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:20, 4 Aprilie 2011
Celui pe care l-ati accidentat nu trebuie sa-i prezentati decat copie dupa polita RCA si formularul de constat amiabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident usor decs decs Marti am facut un accident usor pentru ca nu am acordat prioritate. Am semnat formular de amiabila si i-am dat asigurarea mea. Vineri (3 zile mai tarziu!) ... (vezi toată discuția)
Contraventii rutiere/tamponare cu avarii aveugenman54 aveugenman54 ***dupa o tamponare din vina/culpa/ recunoscuta a lui \"x \"si semnarea intelegerii amiabile/formular/ de ambii soferi, acelasi\" x \"refuza fara un motiv ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate repare auto accidentata-lipsa acte vinovat la dosar daune nicoleta-luiza nicoleta-luiza Buna seara As dori un ajutor din partea voastra referitor la o problema: acum o saptamana am fost implicata intr-un accident auto. Am fost lovita de un sofer ... (vezi toată discuția)