avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata contributiilor obligatorii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata contributiilor obligatorii

Buna ziua ! Am lipsit 7 luni din tara ,timp in care nu mi-am platit contributia pentru pensia de STAT si sanatate. Am locuit in acest timp in Gercia unde am avut doar asigurare medicala.
Ma intereseaza unde pot plati contributia pentru pensia de STAT ,retroactiv, cum se calculeaza valoarea daca eu nu am fost salariata in aceasta perioada si daca in tara in care am locuit am avut asigurare medicala sunt obligata sa platesc retroactiv in Romania?Posed un card care confirma acest fapt.
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: myno , utilizator 18:49, 4 Aprilie 2011
La pensii nu se mai poate plati retroactiv.
Se poate plati numai in cazul in care aveati deja incheiat un contract cu , Casa de pensii.
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2011
Popa Adrian, Contabil
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea in sistemul public de sanatate a21alex a21alex Buna ziua, o cumnata s-a intors din Italia unde a locuit de prin 2003. A fost la un medic specilist pentru o problema medicala iar acesta i-a sugerat o ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate pentru un cetatean strain annaon annaon Buna ziua, Un cetatean strain dintr- a tara UE poate incheia o asigurare de sanatate in Romania?? In tara sa beneficieaza de asigurare de sanatate dar cum ... (vezi toată discuția)
Plata c a s retroactiv ivanov cristina ivanov cristina Buna ziua As dori un raspuns la urmatoarea intrebare.Trebuie sa platesc CAS in cazul meu , in anul 2003 am infiintat PFA am platit la stat toate taxele dar la ... (vezi toată discuția)