As vrea sa stiu daca este legal.
Un angajat al unei firme romanesti este detasat pentru 2 luni in Spania. Timpul sau de lucru efectiv a depasit 16 ore pe zi -7 zile pe saptamana. In urma unui control la inceputul acestei luni s-a dovedit ca nu a taiat o chitanta ( din sutele zilnic) . Angajatul a dat declaratie scrisa in care a relatat faptul ca datorita aglomeratiei si oboselii acumulate a omis taierea respectivei chitante,. Ca urmare a primit urmatoarea sanctiune: retinerea a 10% din salariu pe o perioada de 3 luni si retinerea a 50% din diurna pe luna mai. Mentionez ca este prima abatere.
buna ziua.....as vrea sa imi suneti va rog daca este ceva articol de lege din care sa reiese faptul ca , din diurna pe care se primeste in detasarea temporara in strainatate nu se pot face retineri....va multumesc
Codul munci diurna
sandu1972
Buna seara sunt angajat cu contract de munca in romania si trimis in detasare in UE de catre firma .Intrebarea mea e, se pot face plati salariale din diurna pe ... (vezi toată discuția)
Diurna minima
projectix
Buna ziua,
Care este diurna minima legala in cazul deplasarii in strainatate a unui angajat al unei societati cu raspundere limitata. Din ceea ce rezulta din ... (vezi toată discuția)