avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contrabanda cu tigari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contrabanda cu tigari

Buna ziua!Am fost prins recent cu tigari de contrabanda in timp ce le transportam cu autoturismul luat in Lesing un numar de 1500 pachete de tigari pe raza judetului Suceava!Va rog sa-mi spuneti ce am de facut?Mai am sanse sa-mi recapat autoturismul care mi-a fost confiscat?Ce calitate am acuma in procesul penal si va rog sa-mi spuneti daca mi se poate da o solutie favorabila....ceva de genul 18 ind.1 din Cpp? Va multumesc din suflet!!!!!!#-o
Cel mai recent răspuns: TUDURI_RAZVAN , utilizator 21:46, 4 Aprilie 2011
autoturismul va fi retinut cel putin pana la finalizarea cercetarilor.
va trebuie neaparat un avocat
mai aveti antecedente penale?

o solutie favorabila,s-ar putea,dar mai greu.
eu as zice de inchisoare cu suspenadare.
Multumesc frumos!Din pacate sunt padurar si am vrut sa fac un ban si am facut o mare prosteala ...............paguba nu gluma!Ce spuneti? Cum ramane cu cazierul?
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2011
TUDURI_RAZVAN, utilizator
am incercat sa va trimit un mesaj privat....depinde de avocatul pe care il ve-ti avea daca ramaneti cu cazier sau nu
Va multumesc si daca iau cu suspendare cum ramane cu cazierul !!!
Pedeapsa,chiar cu suspendarea executarii,care va va fi aplicata,va fi inserata in cazierul dvs.judiciar.
Deci pana la reabilitarea,pe perioada de incercare stabilita de instanta,conf.dispozitiilor art.86 c.pen,ramaneti cu cazier judiciar.
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2011
Radu Gabrian, Mediator

Alte discuții în legătură

Contrabanda sechestru masina, ajutor cosminghe cosminghe Buna ziua, Am o problema, va rog ajutor cu un sfat, acum cateva zile un prieten ma rugat sa ii dau si lui masina mea imprumut pentru un ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii expirate+antecedente penale ContSters118014 ContSters118014 buna seara!in data de 2 oct am fost prins conducand o masina cu numere rosii expirate!oare scap cu o amenda administrativa?mentionez faptul ca in 2004 am ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru etnobotanice! utilizatoriulian utilizatoriulian buna ziua,in primul rand multumesc pentru ajutorul acordat. tin sa precizez ca acum 3 ani am fost gasit cu un pliculet de etnobotanice asupra mea fapt pentru ... (vezi toată discuția)