avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... numere provizorii expirate+antecedente penale
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

numere provizorii expirate+antecedente penale

buna seara!in data de 2 oct am fost prins conducand o masina cu numere rosii expirate!oare scap cu o amenda administrativa?mentionez faptul ca in 2004 am primit un an inchisoare cu 3 ani suspendare!
Daca a intervenit reabilitarea de drept ai toate sansele sa primesti o pedeapsa administrativa care poate ajunge la amenda de 1000 lei+taxe judiceare.Doar ca vei astepta cel putin 4 luni si chiar pana la un an pana vei primi acea rezolutie.
nu am fost reabilitat,am scos cazierul si nu apare nimic in cazier,(a trecut suspendarea)nu sunt inscris in cazierul judiciar,dar in dosar se scrie ca am fost judecat si ca a fost anulata permisul in 2002
szasz istvan levente a scris:

ce inseamna reabilitare in drept?dupa ce a trecut perioada de suspendare am fost reabilitat automat?(am primit un an inchisoare cu 3 ani suspendare in 2004.in 2007 a trecut perioada de suspendare,SUNT REABILITAT?
In mod normal trebuia sa fiti reabilitat de drept, dupa trecerea celor trei ani de zile de ramanerea definitiva si irevocabila a hotararii judecatoresti de condamnare. Eu zic sa luati legatura cu un avocat care sa va indrume si ajute in cazul dvs.
Angajati cat mai repede un avocat pentru a va consilia si reprezenta la urmarirea penala si in instanta pentru a va rezolva situatia cat mai favorabil
Sunteti reabilitat de drept,deci in cazier apareti ca infractor primar.
Puteti sa fiti sanctionat, fie cu amenda,fie cu o pedeapsa cu suspendarea executarii.
Aceasta depinde de apararile pe care le veti formula si de atitudinea dvs in timpul urmaririi penale cat si in timpul cercetarii judecatoresti,dar si de o serie de alte circumstante personale

Alte discuții în legătură

Dosar penal ionutdaniel ionutdaniel am condus sub influenta alcoolului adik mia iesit in alcooltest 1,20: si ma vut numerele expirate de altfel si permisul imi era suspendat ,am intrat cu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - fara permis syberia_sims syberia_sims Buna ziua, Un prieten de-al meu a avut accident aseara. Conducea o motocicleta inmatriculata dar nu avea permis. a mai fost prins conducand fara permis in ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis auto pitzi27 pitzi27 Buna ziua .. Am si eu o intrebare am condus fara permis auto (neavand) si am fost oprit de un echipaj de circulatie .. Mia venit o citatie de la udriste sa ma ... (vezi toată discuția)