avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata contract studii Banca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata contract studii Banca

Buna ziua.
Institutia la care lucrez a incheiat cu o Universitate un contract de studii pentru un curs de stare civila insa contabilitatea refuza plata deoarece a primit un cont de banca si nu de trezorerie.
Universitatea a mentionat ca nu detine cont de trezorerie si nici nu vrea sa-si deschida.
Ma puteti ajuta cu un raspuns?
Poate plati contabilitatea catre o alta banca sau e musai cont de trezorerie.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: vidiva , utilizator 18:48, 4 Aprilie 2011
Text extras din: Ordonanţă de urgenţă nr. 146/2002 - privind formarea şi utilizarea resurselor derulate prin trezoreria statului

Art. 6. - (1) Instituţiile publice, indiferent de sistemul de finanţare, au obligaţia să vireze sumele reprezentând contravaloarea bunurilor achiziţionate, serviciilor prestate sau lucrărilor executate în conturile agenţilor economici beneficiari, deschise la unităţile trezoreriei statului în a căror rază aceştia sunt înregistraţi fiscal.

trezoreria percepe comision de gestionare !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate cont trezorerie QED QED Buna ziua, In calitate de SRL am executat o comanda pentru o institutie bugetara (nu prin SEAP). Inainte de a prelua comanda, am verificat daca plata se ... (vezi toată discuția)
Obligativitate prezentare facturi la decontarea cheltuielilor in trezorerie ionutz_vali1983 ionutz_vali1983 Prin ce lege contabilii de primarii sunt obligati sa prezinte alaturat ordinului de plata si facturile care se deconteaza la Trezorerie. Pun acesta intrebare ... (vezi toată discuția)
Plata cu numerar croberta croberta Mai este valabil art 5.4.1 din Norma metodologică de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 146/2002 privind formarea şi ... (vezi toată discuția)