avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Plata cu numerar
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Plata cu numerar

Mai este valabil art 5.4.1 din Norma metodologică de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 146/2002 privind formarea şi utilizarea resurselor derulate prin trezoreria statului, aprobată cu modificări prin Legea nr. 201/2003 din 19.09.2003 si anume:
5.4.1. Se interzice efectuarea de plăţi în numerar pentru procurări de materiale, prestări de servicii şi executări de lucrări de la agenţii economici cu conturi deschise la unităţile trezoreriei statului sau la bănci.
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 14:52, 3 Februarie 2017
Acest paragraf este abrogat de Ordinul nr. 1565/2003

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cu numerar florea maria florea maria Lucrez la o institutie publica de stat si as vrea sa stiu pina la ce suma se poate face plata cu numerar din caserie pentru bunuri si servicii (bonuri ... (vezi toată discuția)
Obligativitate prezentare facturi la decontarea cheltuielilor in trezorerie ionutz_vali1983 ionutz_vali1983 Prin ce lege contabilii de primarii sunt obligati sa prezinte alaturat ordinului de plata si facturile care se deconteaza la Trezorerie. Pun acesta intrebare ... (vezi toată discuția)
Plata din trezorerie darkvortex darkvortex Pe data de 03.01.2017 sa facut un transfer dintr-un cont de trezorerie al unei societati comerciale direct in contul curent bancar al societatii mele. Doresc ... (vezi toată discuția)