avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... expertiza tehnico-auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

expertiza tehnico-auto

In urma unui accident rutier, in care eu am fost victima, partea inculpata a cerut expertiza si ast acest rezultat de 4 luni de zile, este normal sa dureze atat de mult?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:54, 4 Aprilie 2011
sunt expertize care dureaza si 1 an de zile. daca este vb de expertiza dinamicii accidentului, durata finalizarii este f mare deoarece sunt putini experti in acest domeniu si multe dosare.
Rapoartele de expertiza de acest gen sunt deosebit de complexe,iar expertii au foarte multe lucrari de efectuat,situatie care duce la intarzieri mari in depunerea lucrarilor de catre acestia.
Pe de alta parte,efectuarea unei astfel de expertize are o mare importanta pentru solutionarea cauzei si stabilirea unor eventuale vinovatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident ruonscalafat ruonscalafat in urma unui accident rutier a fost dispusa efectuarea unei expertize tehnice. Pentru efectuarea acesteia au fost numiti 2 experti: unul din partea parchetului ... (vezi toată discuția)
Victima cu certificat medico-legal in jur de 140-150 zile de ingrijiri medicale la domiciliu Nata88 Nata88 Buna ziua, Accident rutier soldat cu victima, certificat medico -legal aproximativ 140-150 de zile ingrijri medicale. Ar fi vorba de culpa comuna, insa va fi ... (vezi toată discuția)
Daune morale in urma accidentelor mortale ale parintilor mihai daniel mihai daniel va rog un raspuns in legatura cu recuperarea daunelor morale .in anul 2008 luna iunie parintii au avunt un accident care din pacate i-am pierdut pe ... (vezi toată discuția)