avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale hotarare AGA repartizare profit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

hotarare AGA repartizare profit

La un SRL se doreste repartizarea profitului aferent anului 2009 la dividende (deocamdata profitul este nerepartizat). Hotararea AGA trebuie inregistrata undeva (registrul comertului sau Monitorul Oficial)? impozitul pe dividende se va plati proportional cu dividendele ridicate sau integral (aferent intregului profit repartizat)?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 07:58, 6 Aprilie 2011
se inregis la orc si publicat la mof,
nu sunt econ, dar cred ca impoz t se plateste proport cu divid ridicate
Odata cu aprobarea bilantului pe 2010 hotarati si repartizarea pe dividende a profitului pe 2009. Se depune odata cu bilantul la ANAF
Impozitul se plateste integral pana la sfarsitul anului 2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende calin felicia calin felicia La 31.12.2011 am avut profit contabil de 10000 lei. La bilantul contabil la hotararea AGA nu am distribuit acest profit la dividende. Patronul vrea sa ia ... (vezi toată discuția)
Dividende Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Am preluat o societate al carei bilant la 31.12.2010 a fost intocmit de catre altcineva. Dilema mea este la PV AGA este specificat asa -profitul anului 2010 ... (vezi toată discuția)
Se poate reveni asupra repartizarii profitului 2013? marymary marymary 1. se poate reveni printr-o hotarara a asociatilor sa ramana nerepartizat profitul 2013? Initial s-a repartizat la dividende. 2. Daca se revine si se decide ... (vezi toată discuția)