avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare in functia publica de conducere
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare in functia publica de conducere

Buna ziua.
Pentru organizarea examenului de promovare in functia publica de conducere (la nivel local)se solicita avizul ANFP sau doar se instiinteaza?
Daca se organizeaza examen si nu concurs ( intrucat un singur functionar indeplineste conditia de ocupare a fp de conducere) trebuie publicat anuntul in MO?
Rog un raspuns urgent.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: filozoful , utilizator 18:14, 19 Aprilie 2011
Da, da aceasta posibilitate. Obtinerea delegarii se face la cerere, motivata ( gen cheltuieli , lipsa fonduri, etc), si de obtine foarte usor, de cand se plateste doar 1 % din salariu, pentru participarea in cadrul comisiilor de concurs.:)
puteti sa ne mentionati legea sau art.prin care se da aceasta posibilitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test-grila la examenul de promovare filozoful filozoful De curand am intrat in posesia unui zvon conform caruia la examenul de promovare in functia de conducere sef serviciu s-ar da test grila a cate 10 intrebari.As ... (vezi toată discuția)
Concurs ocupare post de secretar oras PRUNA CORINA PRUNA CORINA De la comp. resurse umane ,se va anunta la ANFP scoaterea la concurs a postului de secretar care este vacant.Indeplinesc conditiile ,dar ma tem de ... (vezi toată discuția)
Promovarea in functie publica de conducere? IORDANA IORDANA Buna. As dori o lamurire daca se poate: pentru promovarea in functie publica de conducere, de ex. sef serviciu: o persoana care indeplineste fct. de Inspector ... (vezi toată discuția)