avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cotizatii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cotizatii

Buna ziua...Vreau sa stiu cat plateste un angajator pentru un angajat la salariul minim pe economie pe cotizatiile catre stat ( sanatate,etc...) ? Daca se poate detaliat
Multumesc
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 08:08, 5 Aprilie 2011
m2gica a scris:

Buna ziua...Vreau sa stiu cat plateste un angajator pentru un angajat la salariul minim pe economie pe cotizatiile catre stat ( sanatate,etc...) ? Daca se poate detaliat
Multumesc

buna dimi! va recomand [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este plata totala a unui angajator catre stat pentru un angajat cu salariul minim pe economie in anul 2015? LiliaCr LiliaCr Buna seara! Sunt nelamurita in privinta cheltuielilor catre stat, suportate de un angajator pentru angajatul cu salariul minim pe economie. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, dacă nu sunt angajată si nu am nici un venit,dar ... Bună ziua, Dacă nu sunt angajată si nu am nici un venit,dar as dori sa plătesc contributiile la stat sa fiu asigurată medical si sa am ani de vechime ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie LaviniaFlorentina LaviniaFlorentina Buna ziua! Multumesc inca o data pentru raspunsurile si lamuririle legate de clauza contractuala. Voiam sa va mai intreb cat este salariul minim pe economie ... (vezi toată discuția)