avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Dacă nu sunt angajată si nu am nici un ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Dacă nu sunt angajată si nu am nici un venit,dar ...

Bună ziua,
Dacă nu sunt angajată si nu am nici un venit,dar as dori sa plătesc contributiile la stat sa fiu asigurată medical si sa am ani de vechime si cotizare la pensie,unde si cat trebuie platit lunar sau anual si se calculeaza din salariul minim sai se poate cere pt mai mult?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: , 17:58, 10 Septembrie 2021
1. Pensie - Cine poate încheia un contract de asigurare - detalii
[ link extern ]

2. Sanatate - detalii
www.avocatnet.ro/articol_568...

[ link extern ] /
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contribuþii sociale ºi impozit în cazul traducãtorilor autorizaþi csllngy csllngy Buna ziua Am autorizatia de traducator. Am inteles ca trebuie inregistrata la finante. Impozitul se plateste in regim real. Ce se intampla cu contributiile ... (vezi toată discuția)
Contributie la asigurarile de pensii lucyfer lucyfer Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca o persoana fara activitate poate contribui la asigurarile de pensii,care este cuantumul lunar[anual] al acestei ... (vezi toată discuția)
Vreau sa am carte de munca annypetean annypetean Buna ziua, am o problema si as vrea sa o rezolv dar nu prea stiu de unde sa incep. Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati. Nu am carte de munca si as vrea sa ... (vezi toată discuția)