avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... model contestatie suspendarea permisului de conducere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

model contestatie suspendarea permisului de conducere pentru neacordare de prioritate pietoni

am nevoie de un model de contestatie pentru a l depune la judecatorie deoarece mi s a suspendat permisul de conducere pentru neacordare de prioritate data la pietoni.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 00:12, 5 Aprilie 2011
La orice parchet exista un avocat de serviciu care sa va dea relatiile necesare.
In contestatie trebuie descrise faptele asa cum s-au petrecut. Pentru aceasta nu ai nevoie de niciun model.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie suspendare permis pentru neacordare prioritate la pietoni Cristian085 Cristian085 Buna ziua. Am si eu o nelamurire legata de modul de desfasurare al unei contestatii in cazul suspendarii permisului de conducere pentru neacordare de ... (vezi toată discuția)
Model contestație reținere permis 30 zile RaresNenciu RaresNenciu Buna seara. Am o mare rugăminte: pot primi de la dvs un model de contestație care-l voi depune în instanță ptr restituire permis suspendat 30 zile ... (vezi toată discuția)
Adresa accidentului gresit trecuta pe pv - inseamna anularea lui? costina_78 costina_78 buna ziua, vreau sa va supun atentiei un caz. fratele meu circula in bucuresti cu masina de serviciu. a acordat prioritate unei ambulante si cand sa revina ... (vezi toată discuția)