avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asistenti personali au dreptul la concediu medical?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asistenti personali au dreptul la concediu medical?

eu sint asistent personal si as dori sa stiu daca eu ma internez in spital am dreptul la concediu medical? si daca ma pot pensiona medical.
Cel mai recent răspuns: br_nicku , utilizator 22:26, 4 Aprilie 2011
poi nu aveti contract individual de munca incheiat cu primaria? aveti toate drepturile prevazute de lege pentru orice salariat, nu sunt discriminari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditiile iesirii la pensie de boala sarcinschi sarcinschi Sotul meu are 50 ani, , iar dupa o zi de efectuare a preavizului, s-a internat in spital pentru ca avea o rana la picior, foarte urata, care a dus mai apoi la ... (vezi toată discuția)
Contract suspendat bobo24 bobo24 problema: o persoana este angajata cu cim ca asistent personal al unei persoane cu handicap. intra in concediu pentru crestere copil si la scurt timp persoana ... (vezi toată discuția)
Doua locuri de munca mirela45 mirela45 lucrez ca asistent medical 4 ore deoarece am un copil cu handicap grav momentan sunt in concediu fara plata/ sunt insotitoarea copilului.Ma pot angaja si ca ... (vezi toată discuția)