avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Va rog ajutati-ma
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Va rog ajutati-ma

Buna ziua!am o foarte mare problema....tatal meu a decedat in luna februarie,iar pe numele lui sunt mai multe credit,iar decat la unu are asigurare...Am fost la banci am vorbit si azi mi-a venit de la [EDITAT]creante o scrisoare(o firma recuperatorie) tin sa precizez ca noi nu avem act pe casa,si nici bunici mei nu aveau...ce e de facut???:(#-o
Ultima modificare: Duminică, 11 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:02, 5 Aprilie 2011
daca nu aveti bunuri proprietate personala, nu au ce sa execute. daca aveti venituri este posibil sa va puna poprire.
Decat mama mea are venit.Eu inca sunt la liceu,anul acesta termin.V-am spus...act pe casa nu avem...masina este pe numele tatalui meu...electrocasnicele cred ca la fe..Am inteles ca pot veni sa ia masina si din casa bunurile?
nu va pot lua bunurile de intrebuintare zilnica sau ce tin de intretinerea personala. cel mai probabil vor lua masina.
trebuie sa stiti daca mama a girat sau nu aceste imprumuturi.
trebuie sa dati o declaratie la notar, in termen de 6 luni de la deces. dvs si mama , ca acceptati succesiunea sub beneficiu de inventar, ca in cazul unei executari silite, creditorii tatalui sa nu poata executa decat bunuri ce-au apartinut tatalui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face executare silita asupra bunurilor mobile chear daca sunt detinue de terti??? byanca19 byanca19 Buna ziua fratele meu are o daorie la bancpos de 4500 ron luata de pe un card de cumparaturi.El nu se afla in tara deocamdata dar mia venit astazi o ... (vezi toată discuția)
Mostenire iuliamostenire iuliamostenire buna ziua am si eu o problema.tatal meu a decedat in urma cu 6 ani.inainte cu un an, el a facut un credit cu ipoteca la banca romaneasca( tin sa precizez ca ... (vezi toată discuția)
Cui revine datoriile parintelui in caz de deces ? alinabalaci alinabalaci tata a facut un credit la banca dar nu a girat cu nimic imobiliar ,in caz de deces cui ii revine sa plateasca banca ? (vezi toată discuția)