avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare proiect
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare proiect

Buna ziua!

Vreau sa stiu si eu daca se poate face act de vanzare cumparare pe un proiect de casa. Mai exact vreau sa cumpar un teren care are deja un proiect de casa. Pot sa cumpar terenul si proiectul si sa ma apuc de constructie sau trebuie facut un alt proiect. Cam cat m-ar costa un astfel de act de vanzare-cumparare?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: miccky , utilizator 10:56, 5 Aprilie 2011
se poate face un contract V-C care sa cuprinda si proiectul. contractul puteti sa il faceti dvs sau va puteti adresa unui notar(este mai indicat).
Aveti idee cat costa un astfel de contract? Va multumesc
depinde de notar si de bunurile tranzactionate. varianta ieftina ar fi un contract simplu intocmit doar intre parti (nu costa nimic) iar a doua varianta este parafarea la notar a contractului (varianta care costa dar este mai sigura pe viitor)
Va multumesc pentru raspunsul prompt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament sau act de vinzare-cumparare? dariden dariden Mama mea este proprietara(prin hotarire judecatoreasca)a unor bunuri mobile(o casa,anexe gospodaresti si citeva parcele de pamint.Eu sint alesul(mai am o ... (vezi toată discuția)
Acte teren/casa Valeanu Razvan Valeanu Razvan Buna ziua, As dori un pic de ajutor,tatal meu e propietraul unui teren cu casa batranesca pe el intr-o comuna, eu si sotia dorim sa construim o casa pe acel ... (vezi toată discuția)
Urgent!!!!!!!!!!! contract de comodat valica_21 valica_21 VA ROG SA MA AJUTATI CU UN SFAT. VREAU SA CUMPAR O MASINA DE LA CINEVA DAR FARA SA O IAU PE NUMELE MEU. PROPRIETARUL MASINII VREA SA FACEM UN ACT. CE SA FAC ... (vezi toată discuția)