avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Imputare sume - dispozitie a Camerei de conturi
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Imputare sume - dispozitie a Camerei de conturi

in urma verificarii de catre curtea de conturi la o primarie s-a stabilit imputarea unor sume angajatilor.
primarul a emis dispozitii de imputare, notificari si angajamente catre angajati, acestia insa si departamentul contabil refuza semnarea angajamentelor precum si plata sumelor imputate.
poate primarul sa dea in judecata fiecare angajat in parte sau are la dispozitie alt mod de constrangere?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 13:29, 5 Aprilie 2011
daca angajamentele nu sunt semnate, este necesara obtinerea unei sentinte favorabile pentru a putea recupera banii prin executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu functionar public irinavasiliu irinavasiliu Buna ziua! O UAT de municipiu a acordat salariatilor, de Pasti si de Craciun, cate o suma de bani, conform acordului colectiv. La verificare, Curtea de ... (vezi toată discuția)
Diminuare salariala fara hotarare judecatoreasca, este legal? ttino ttino Buna ziua, Este legal sa mi se diminueze drepturile salariale printr-o decizie de primar motivata de punerea in aplicare a unei recomandari a Curtii de ... (vezi toată discuția)
Dispozitie ordonator de credit anulata in instanta cadarugeorgeta cadarugeorgeta am o problema si va rog sa ma ajutati, pe scurt: am castigat un spor prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, a venit Curtea de Conturi si a ... (vezi toată discuția)