avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal din concediu de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal din concediu de crestere copil

Conform noilor modificari, se mai poate intra in concediul prenatal direct din concediul de crestere copil? (am vechime 10 ani si un baietel de un an, as vrea inca un copil). In cazul in care angajatorul doreste sa ma concedieze in aceasta perioada, are dreptul invocand probleme economice (se fac concedieri)? Care sunt riscurile de a ramane descoperita?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:08, 5 Aprilie 2011
1. Daca veti naste in timp ce sunteti in CCC1 veti trece direct in CCC2.
2. Daca veti naste dupa ce se termina CCC1 veti proceda la fel ca prima data: concediu de maternitate si apoi CCC2.
3. Nu puteti fi concediata in timp ce sunteti in CCC sau in concediu de maternitate chiar daca intre timp angajatorul desfiinteaza postul ocupat de dvs.
4. Va poate concedia la reluarea activitatii, cu respectarea prevederilor legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuitate indemnizatie crestere copil, pentru al doilea copil. ancamaria88 ancamaria88 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea nelamurire: Momentan sunt in concediu crestere copil,primul copil pana in 26 ianuarie 2014, as vrea sa mai fac ... (vezi toată discuția)
Sarcina din timpul concediului de crestere a copilului irinagrecu irinagrecu Buna ziua, Am nascut in data de 10.07.2015. Acum fetita mea are 6 luni. As vrea sa raman iar insarcunata si sa beneficiez in continuare de concediu pt. ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului laura333 laura333 am un baietel care pe 19 oct implineste 2 ani, tb sa nasc un alt baietel in jurul aceleiasi date, intrebarea mea ar fi: daca nasc pe 19 oct, intru direct in ... (vezi toată discuția)