Am si eu o mare problema , duminica am cumparat niste jante pentru masina ,am fost la om la service totul ok .. el imi zice ca nu sunt strambe , sparte etc.. luni am fost la vulcanizare sa verific acolo surpriza ,il sun pe om iar ma duc la service acolo el vine cu mine la prima vulcanizare dupa care ne-a iesit in cale , acolo ii comfirma si oamenii respectivi si bine inteles a incepu sa zica ca eu le-am stricat , tinand cont ca si acei oameni iau spus ca se vede clar ca nu sunt de azi facute .
Ce trebuie sa fac ? Tinand cont ca singurele mele probe sunt convorbirile telefonice de la firma de telefonie !
Si bonul fiscal ca le-ati cumparat unde este?Pt ca la OPC trebuie si bonul fiscal.
Incercati sa va obtineti banii inapoi sau sa va schimbe produsul.
Puteti sa-i faceti si plangere la garda financiara, cu siguranta produsul este de import sau la mana a doua si nu are acte de provenienta.
Nu puteti spune ca ati fost inselat, era de datoria dv sa fiti vigilent si sa verificati produsul.
Deci stiati ca este la mana a doua, nu poate fi vorba ca ati fost indus in eroare, nu poate fi vorba de inselatorie.La Garda financiara se rezolva totul.
Din cate am inteles este vorba despre o intelegere cu o persoana fizica pe internet,deci Garda Financiara nu vad ce competenta ar avea.
Daca exista asigurari asupra calitatii jantelor de la vanzator rezultate din emalurile cu acea persoana si daca la discutiile prin internet a fost de fata cineva,este posibil sa puteti dovedi,dar este foarte dificil.