avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cheltuieli de judecata

Buna ziua. In urma unui proces pierdut am fost obligat la plata unor cheltuieli de judecata, as dori sa stiu cum pot achita acesti bani sau daca mi se vor opri cumva de la serviciu ca sa nu cumva sa ii platesc de 2 ori. Multumesc
Cel mai recent răspuns: miky_30 , utilizator 18:24, 5 Aprilie 2011
Indicat ar fi sa platiti cheltuielile de judecata, prin virament bancar sau prin mandat postal, pentru a evita sa fiti executat silit si sa suportati dupa aceea si cheltuielile de executare silita.
Achitati la AFP din localitatea dvs ,acolo unde sunteti inregistrat cu acest debit, vi de va da o dovada ca ati achitat.In caz contrar, AFP se va adresa angajatorului dvs si va pune poprire pe salariul dvs, pana la recuperarea debitului .
Imi cer scuze ce prezinta AFP? si daca pot plati in rate?
AFP = Administratia Finantelor Publice. Am intalnit si situatia, cand au acceptat plata in rate, dar si reticenta lor cu alta ocazie .Intrebati, daca sunt de acord ,si ar fi bine sa evitati cheltuielile de executare silita, pe care tot dvs le veti achita.Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita recuperare cheltuieli de judecata ana_panait ana_panait Poate ca cineva cunoaste daca exista un termen maxim legal, in care partea care a pierdut procesul civil si a fost obligata la plata cheltuielilor de judecata, ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata s_ionut s_ionut am pierdut un proces iar la solutia pe scurt imi spune:Obligă intimata reclamantă la plata către recurenta pârâtă a cheltuielilor de judecată ... (vezi toată discuția)
Termen pentru plata cheltuieli de judecata nesica nesica Prin hotarare judecatoreasca am fost obligat la cheltuieli de judecata.In hotarare nu se specifica termenul in care trebuie platite si nici modul de ... (vezi toată discuția)