avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... puncte acumulate la permisul de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

puncte acumulate la permisul de conducere

daca am 4 puncte care imi expira pe data de 06.04 si intre timp am mai luat 4 puncte care imi expira in septembrie , merg cu toate 8 punctele pana in septembrie sau numai cu 4 puncte.

Cel mai recent răspuns: Cristina Daniela Virban , Avocat 14:06, 5 Aprilie 2011
fiecare sanctiune se anuleaza cf legii. primele 4 puncte se vor anula in termenul legal si veti continua cu celelalte 4 puncte.
numai cu 4

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis auto 15 puncte roman_costi roman_costi Sotia mea a incasat astazi 08.08.2012 3 puncte penalizare pentru viteza. Indicatorul rutier indica o limita de 70 km/h, iar pe asfalt cu vopsea in locul in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)
Alcoolul la volan Iulyaandreea Iulyaandreea Bună seara, pe data de 07 ianuarie ma prins politia, în aerul expirat a ieșit 0.60. Am făcut și proba de sânge. Pe data de 09 am fost la INML ai am ... (vezi toată discuția)