avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxe judiciare pentru contestarea unei solutii a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxe judiciare pentru contestarea unei solutii a procurorului

care este taxa pentru contestarea unei hotarari a procurorului?
Cel mai recent răspuns: gabitza74 , utilizator 18:51, 5 Aprilie 2011
Nu e nici o taxa, in general in penal nu sunt taxe judiciare de timbru
Plangerea impotriva solutiei procurorului nu se timbreaza.
eu am primit o rezolutie cu NUP la o plangere impotriva unui martor considerat mincinos de mine..mi s-a cerut o taxa e 150 de ron si urmand o alta taxa de 450 de ron pentru a introduce acea plangere in dosar..
Cu ce titlu vi s-au cerut aceste sume? Pentru ce anume?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolutie de nup si amenda administrativa criss8080 criss8080 Buna ziua, Azi am primit de la procuratura raspunsul la ancheta la care am fost supus in urma unei reclamatii de furt si distrugere.In rezolutie scrie ca am ... (vezi toată discuția)
Cine introduce actiunea? Just-drept Just-drept Dilema: Intr-o speta de U.P. parata a avut un martor mincinos. Acesta a spus unele lucruri neadevarate. Organele de U.P au dat NUP la un dosar pentru ca ... (vezi toată discuția)
Plangere prim-procuror importiva ordonantei + reclamantului lonita lonita Buna ziua, Mi s-a facut o plangere penala prin care am fost invinuit pe nederept ca am lovit pe cineva. Nu exista nicio proba, niciun act medical, este doar ... (vezi toată discuția)