avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi personal ro trimis in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi personal ro trimis in strainatate

Cum se poate face transportul unui delegat al unei institutii publice ,in misiune de serviciu in strainatate,de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport,cu mijloace de transport in comun sau/si cu taxiul?
Mai sunt in vigoare dispoz.art 10 alin.7 din HG 518/1995?(urmare modificarilor,nu a fost republicat).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: moraruc , utilizator 08:22, 6 Aprilie 2011
Art.10 alin.7 din HG nr.518/1995 este in vigoare ... prin urmare, deplasarea pe distanta dintre aeroport sau gara si locul de cazare, se face fie cu mijloacele de transport in comun , fie cu taxiul.

Multumesc de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare cheltuieli de transport /delegatie in strainatate georgiana nicolescu georgiana nicolescu Am avut, la finele lunii ianuarie 2010, o deplasare in strainatate pe proiecte europene. Nu am incasat avansul la plecare nefiind disponibil in timp util. As ... (vezi toată discuția)
Diurna strainatate iuliandanescu iuliandanescu Buna ziua! Firma la care lucrez urmeaza sa ne trimita o saptamana la cursuri in Suedia. Cursuri ne solicitate de mine dar cu care sunt de acord. Ni s-a ... (vezi toată discuția)
Deplasare in strainatate lordu lordu S-a modificat legea privind cheltuielile cu deplasarile in strainatate? Am auzit o \"poveste\": daca stai mai mult de o saptamana plecat in strainatate firma ... (vezi toată discuția)