avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea taxele de timbru la trezorerie, ca si taxa de timbru ...
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

taxele de timbru la trezorerie, ca si taxa de timbru de pledoarie;aberatii !

***chiar asta lipsea ca avocatii sa se epuizeze si fizic !??
***dupa ce alergam to bucurestiul pe la trezorerii...la cozi interminabile... acum cer si bani de timbre de pledoarie???
***pe cind puneti de-o greva generala cu participare de 100% ca sa termninam odata cu aceste aberatii ce lovesc tot in buzunarul justitibilului sarac??
***astept initiative si primul semnal de organizare a protestului pe forumul acesta !!!
Cel mai recent răspuns: ContSters59477 , utilizator 18:51, 14 Iulie 2008
Taxele de timbru se plateau cu ceva timp in urma la Trezorerie. Probabil se doreste ca acesti bani sa nu mai intre in bugetele primariilor, ci sa ajunga "la centru". Se pare ca din acesti bani se vor acorda si ajutoarele justitiabililor pe O. 51/ 2008.
pt O. 51/ 2008 ar tebui respectate prevederile
1) Fondurile necesare acoperirii cheltuielilor pentru acordarea ajutorului public judiciar de catre stat in conditiile prezentei ordonante de urgenta, denumit in continuare fondul pentru ajutor public judiciar, se constituie din sumele prevazute la art. 25 alin. (1) si art. 26 alin. (1) din Legea nr. 146/1997 privind taxele judiciare de timbru, cu modificarile si completarile ulterioare.
(2) Fondul pentru ajutor public judiciar se cuprinde distinct in bugetul de venituri si cheltuieli al Ministerului Justitiei.
.
.
.si sa nu se mai nventeze altceva#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru ENGFULL ENGFULL unde se plateste taxa judiciara de timbru? ( pers jd) acum vreo 2 saptamani am platit taxa la trezorerie , acum am inteles ca de la 1 mai se palteste la ... (vezi toată discuția)
Veniturile petitionarului ioanandrei ioanandrei Daca o persoana fizica initiatoarea unei ACTIUNI in INSTANTA , in calitate de RECLAMANTA ,actiune care dureaza de 5 ani ,A SUSTINUT FINANCIAR aceasta actiune ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru ?se poate reduce? abby abby [b]In urma unei expertize taxa judiciara de timbru este de aprox 4400 ron. Am facut cerere de reducere a acesteia. Am anexat la dosar adeverinta medicala ... (vezi toată discuția)