avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate APEL in CIVIL respins de la primul termen de judecata ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

APEL in CIVIL respins de la primul termen de judecata + suportarea cheltuielilor de judeacata de catre reclamanti

Este normal oare faptul ca instanta de judecata ma pune sa platesc cheltuielile de judecata pentru avocatul din oficiu? si contravaloarea cererilor de ajutor public judiciar acordat pentru cererile de RECUZARE? eu consider un ABUZ, dar CORUPTIA din JUSTITIE se razbuna cum poate......

Respinge apelul, ca nefondat. Cheltuielile judiciare în sumă de 1.080 lei reprezentând onorariul pentru dl. av....., apărător din oficiu pentru intimata C.F conform delegaţiei nr.4367/10.01.2015, vor fi avansate din fondul Ministerului Justiţiei, şi în consecinţă, obligă apelanţii-petenţi F V şi S D să plătească către bugetul de stat suma de 1.080 lei – cu titlu de cheltuieli de judecată (în apel), respectiv onorariu apărător din oficiu avansat din fondul Ministerului de Justiţie. Obligă apelantul să plătească către bugetul de stat, în baza art.18 din OUG nr.51/2008, suma de 200 lei – cu titlu de cheltuieli de judecată, respectiv taxă judiciară de timbru (aferentă cererii de recuzare) de care a fost scutit prin Încheierea de şedinţă din data de 04.02.2025 pronunţată de Tribunal. Definitivă. Pronunţarea se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 12.02.2025.

Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2025
Florin Valentin S, utilizator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:14, 12 Februarie 2025
Buna ziua

Nu este nici un abuz.

Ati pierdut apelul, cealalta parte a solicitat cheltuieli de judecata, prin urmare e firesc sa le platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare sentinta penala Ralucadd Ralucadd Ajutați-ma Complet: 8APa Tip solutie: Nefondat Solutia pe scurt: În baza art.421 alin.1 pct.1 lit.b Cod procedură penală, respinge ca nefondate ... (vezi toată discuția)
Citare ulterioara DanielB2 DanielB2 De ce in urma unei judecări, la tipul soluției s-a consemnat \"Amână cauza\" , iar la solutie pe scurt s-a mentionat \" În baza art.68 Cod proc.pen., ... (vezi toată discuția)
Recurs respins ca nefondat stetco23 stetco23 va rog ajutatima in urma cu trei ani am avut un accident de masina .am fost partea dreapta toata in ghips dupa trei ani mi sa dat sentinta in sentinta nu sa ... (vezi toată discuția)