avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Germania drept de munca
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Germania drept de munca

este adevarat ca cei care au diploma de studii superioare exp in cazul meu Politehnica au drept de munca in Germania in orice domeniu???
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 21:56, 6 Aprilie 2011
nu, puteti lucra ca PFA
Este o exageratia mare si nepotrivita. Nu este pozibil de ex ca fiind medic sa lucrezi ca avocat, sau invers. Ar fi bine sa ne spuneti in ce domeniu vrei sa lucrezi si care sunt studii facute. Acolo sunt binevenit (asa a facut cererea Premier Merkej) cel care sunt ingineri, pentru ca au nevoei de ele, si se profitesc de buna pregatirea profesionala atat din Spania cat si din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa caen 6201 cu diploma de inginer electronist - este posibil ? paoctav paoctav Buna ziua, Intentionez sa imi infiintez o PFA cu domeniul de activitate \"Realizare soft la comanda\" (cod CAEN 6201). Legate de pregatirea profesionala ... (vezi toată discuția)
Probleme angajare - cod cor hertzinio hertzinio Buna ziua! Foarte pe scurt problema e urmatoarea: am terminat Politehnica, Ingineria Sudarii iar acum lucrez in IT. Liceul a avut profil de ... (vezi toată discuția)
Incadrare in munca ... pufosme pufosme Buna ziua, Am absolvit facultatea de Inginerie Electrica in cadrul universitatii Politehnica Bucuresti pe programul Sisteme Electrice, iar acum sunt in ... (vezi toată discuția)