Buna , am o intrebare ce nu ii gasesc raspunsul.Daca vreau sa in fiintez o asociatiie care sa aibe in continutul asociatiei de numirea de "roman" unde trebuie sa ma adresez, caci am inteles ca nu doar instantei ci si secretariatului general al guvernului pt. aprobare.Daca imi poate raspunde cine va la urm. intrebare: unde si cu ce documente sa ma adresez pt inregistrare? Multumesc anticipat.:D
toate inscrisurile ce stau la baza infiintarii asociatiei- statut , act constit., hot de infiintare etc., si o expunere de motive/cerere prin care sa explicati de ce doriti aceasta denumire , si o expediati/depuneti la Guv Rom, Sectr. Gen., buc., adresa o luati de pe net.
Buna!
Sunt in curs de a infiinta o Asociatie culturala. V-as ramane recunoscator daca m-ati ajuta cu o informatie; in cazul in care adresa Asociatiei isi va avea sediul intr-o locuinta cu regim de inchiriere de la stat, deci chirias al statului, care este casa si nu bloc, este nevoie de vreo aprobara scrisa din partea "proprietarului" (statul) sau e suficient acordul chiriasului (membru fondator al Asociatiei). Astept un raspuns si...va multumesc tare mult!