avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Dovada spatiului pentru Asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Dovada spatiului pentru Asociatie

Buna!
Sunt in curs de a infiinta o Asociatie culturala. V-as ramane recunoscator daca m-ati ajuta cu o informatie; in cazul in care adresa Asociatiei isi va avea sediul intr-o locuinta cu regim de inchiriere de la stat, deci chirias al statului, care este casa si nu bloc, este nevoie de vreo aprobara scrisa din partea "proprietarului" (statul) sau e suficient acordul chiriasului (membru fondator al Asociatiei). Astept un raspuns si...va multumesc tare mult!

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: Andreia Teleman , Avocat 11:20, 14 Aprilie 2011
Daca in contractul de inchiriere este trecuta clauza ca: locatarul nu are dreptul sa subinchirieze fara acordul proprietarului" atunci va trebui acordul scris al statului. Daca aceasta clauza nu exista , atunci ramane la atitudinea judecatorului ( unii solicita acordul, altii nu)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

inregistrare asociatii oanta.diana oanta.diana Buna , am o intrebare ce nu ii gasesc raspunsul.Daca vreau sa in fiintez o asociatiie care sa aibe in continutul asociatiei de numirea de \"roman\" unde ... (vezi toată discuția)
Nu mi-se acorda subventie pentru caldura claws claws nu mi-se acorda subventie pentru caldura,pe motiv ca nu sunt propietar in locuinta in care stau de 30 de ani.nu am nici un venit si beneficiez de subventie ... (vezi toată discuția)
Infintare asociatie de locatari Neea_86 Neea_86 Buna ziua!As vrea daca se poate sa ma ajutati intr-o problema!As dori sa stiu care sunat etapele infintarii unei Asociati de Locatari;ce acte avem nevoie;de ... (vezi toată discuția)