Cum sa anulez dintr-un contract vanzare-cumparare legea uzufruct neavand clauza de intretinere fata de vanzator? In contract scrie ca isi rezerva dreptul de acces prin suprafata de teren instrainata catre restul de propietate si de asemenea dreptul de folosinta asupra beciului,fantanei,cotetului si grupului sanitar,pentru care solicitam notarea in cartea funciara.
In speta supusa discutiei nu s-a facut referire la ceea ce ai suplimentat ca informatie, ovi_dragomir! In rest, achiesez la ceea ce a postat emma_woodhou...
Oricum, e bine ca userul sa stie ce cai are la indemana, insa trebuie sa stie ca nu se poate juca , daca e doar un moft si nu-i mai convine.trebuie sa justifice bine o eventuala actiune .
Oare ce cale ar avea uzufructuarul in caz de stingere? Admitand ca nu mai are vreo locuinta, fiindca i-a vandut-o nudului proprietar. :hm:
Uzufruct
Borika
Buna ziua. As vrea sa stiu ce inseamna uzufruct viager si ce drepturi am daca la vinzare pun clauza aceasta. Se poate vinde locuinta fara acordul meu sau am ... (vezi toată discuția)