avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... termen recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

termen recurs

Buna ziua.
Doresc sa stiu c-am in cat timp ar trebui sa primesc acasa citatia cu comunicarea termenului unui recurs, deoarece trebuie sa fac rezervari de vacanta saptamana asta, pt a putea beneficia de reducre si nu pot pt.ca nu stiu cand o sa am termenul la recurs, saptamana trecuta in 29.03.2010 am inregistrat cererea. Se poate afla mai repede de la registratura?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:14, 5 Aprilie 2011
intrati pe portalul instantelor de judecata. Acolo gasiti mai repede , termenul acordat
ca sa vi se comunice termenul de recurs trebuie sa plece dosarul la instanta care e competenta cu judecarea recursului. e posibil sa dureze si o luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj succesoral - termen comunicare PetruF PetruF Buna seara, Pe data de 19 a lunii trecute Judecatoria ... a admis actiunea privind partajul succesoral dintre mine si fratii mei spunand: \\"Cu drept de ... (vezi toată discuția)
Recurs intr-un litigiu de munca ContSters98540 ContSters98540 Buna ziua, Un fost angajat ne-a actionat in judecata. In prima instanta am castigat, iar apoi angajatul a facut recurs. Conform legii Dialogului social, in ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)