avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autoturism vandut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autoturism vandut

Am vandut un autoturizm dacia si nu mai am nici macar o copie a vreunui act al masini si noul proprietar nu vrea sa si-o inmatriculeze pe numele lui.Ce posibilitate legala am sa radiez masina,daca noul proprietar nu vrea sa-mi dea vro copie a unui act al masini,inclusiv al contractului de vinzare-cumparare
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 19:48, 5 Aprilie 2011
actiune in instanta ,in constatare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainare autoturism ionelsighireanu ionelsighireanu Scuze pentru revenire,dar voi fi mai concis: Am un autoturism Dacia 1310 din 96 de care nu mai am nevoie si trebuie sa-l casez sau radiez de la ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism vanan vanan am vandut un autoturism Dacia 1310 printr o firma specializata de vanzare-cumparare autovehicule . Firma mi a dat contract de vanzare cumparare si Certficat ... (vezi toată discuția)
Pierdut cv auto neradiat geosan2006 geosan2006 Buna ziua, ma numesc Sandu Gheorghe,sunt din Sivita jud.Galati si va aduc la cunostinta ca in anul 2011 am vandut un autoturism Dacia break 1310 ,cu contract ... (vezi toată discuția)