avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen ROL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen ROL

Cine stie va rog , care este termenul (si eventual costul) de deschidere al ROL-ului pentru o suprafata de teren cu cladire , intrata in proprietate prin hotarare judecatoreasca cu titlu executoriu.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 20:52, 5 Aprilie 2011
Termenul este de 30 de zile de la data punerii in posesie prin executor judecatoresc (data semnarii procesului verbal de catre executor prin care ati fost pus in posesie)
Termenul este de 30 de zile de la data ramanerii definitive a hotararii. Declararea nu implica costuri, insa vi se va calcula impozitul functie de suprafete, zona, etc. pe care urmeaza sa-l achitati.
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
Mihaela Nevoie, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen rol dannad777 dannad777 Cine stie, va rog , care este termenul (si eventual costul) de deschidere al ROL-ului , pentru o suprafata de teren cu cladire , intrata in proprietate prin ... (vezi toată discuția)
Hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila fogorosionel fogorosionel am o hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila pronuntata in 20.03.2008 ,care obliga comisia locala si comisia judeteana pentru punerea in posesie a ... (vezi toată discuția)
Taxa executor judecatoresc mihociuli mihociuli Avem o hotarare judecatoreasca finala si executorie pe o suprafata de padure (5 ha), mostenire, la care au drept 6 persoane. Un executor judecatoresc trebuie ... (vezi toată discuția)